Főoldal | Részletes keresés | Regisztráció | Termékek | Kosár | Információk | Vásárlási feltételek
 

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Hírek

Keresés

Termékajánló

Hírek

2012.10.12
ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A HUNGAROFUTÁR kizárólag üzleti alapon nyereségorientáltan és nem szívességi alapon végzi tevékenységét.

 

Az árjegyzékben feltüntetett NETTÓ árakból kizárólag az alábbi kedvezmények adhatók:

    0 - 150 € között     0 %

 151 - 250 € között  - 5 %

 251 - 400 € között  -10 %

 401 - 600 € között  -15 % 

 601 - tól  -20%

Fentiektől eltérő kedvezmény csak kiemelten indokolt esetben!

Kérem, hogy indokolatlan kérésekkel ne okozzunk egymásnak kellemetlenséget!

 

Amennyiben a megadott útvonaltól eltérő szállítási igénye van, kérem jelezze az info@hungarofutar.hu   vagy a hungarofutar@gmail.com   címen, vagy a +36-20/999-54-99 telefonszámon!

 

Az árlistában feltüntetett árak kizárólag a küldemények szállítási díját tartalmazzák. A futár a csomagokat a gépkocsinál veszi át és a gépkocsinál adja át. A futárnak a gépkocsit őrizetlenül hagyni szigorúan tilos!

 

A szállítás megrendelése a fenti e-mail címek valamelyikére küldött levélben történik, a feladó és a címzett nevének, IRÁNYÍTÓSZÁM-mal ellátott címének és nemzetközi hálózatból hívható formátumú telefonszámának megadásával történik. A megrendelés visszaigazoló e-mail küldésével válik elfogadottá.

 

Kérem, hogy a címet és a telefonszámot minden esetben ellenőrizze le, hogy nem történt-e betű-, vagy számcsere! A helytelenül megadott cím, vagy elérhetetlen telefonszám miatt meghiúsuló kézbesítésért felelősséget nem vállalunk! 

 

A HUNGAROFUTÁR fenntartja magának a jogot, hogy gazdaságtalan szállítás, elemi csapás, sztrájk, vagy társadalmi zavargás,illetve az időjárás körülményeire való takintettel az előre meghirdetett járatot lemondja, vagy más időpontra helyezze.

Ebből adódó kárt a HUNGAROFUTÁR NEM TÉRÍT!

 

A küldeményeken minden esetben fel kell tüntetni jól látható módon a feladó és a címzett adatait.

A csomagokat úgy kell lezárni, hogy azok felbontása észrevétlenül ne történhessen meg.

Küldeményeket kizárólag kartondobozban, illetve faládában, műanyag dobozban veszünk át.

Nem megfelelő csomagolás a műanyag zsák, illetve a műanyag szatyor. Ezen csomagok átvételét a futár megtagadhatja.

 

Képek, műtárgyak átvétele továbbításra kizárólag akkor lehetséges, amennyiben azok megfelelően vannak csomagolva, pl.: fa lapok közé + légbuborékos műanyag fólia + kartonlapok, erős zsineggel, ragasztószalaggal átkötve. Ettől eltérő csomagolás esetén a futár az átvételt megtagadhatja, de átvétel esetén sem vállalunk anyagi felelősséget a küldemény éppségéért. Nagy értékű műtárgyak szállításához az illetékes hatóságok által előírt engedélyek beszerzése a megbízó kötelessége.

 

Az átlagostól eltérő, nagy értékű küldemények értékét minden esetben kérem külön jelezni! Ennek elmaradása esetén a küldemény elvesztése, sérülése esetén átlagos értéken térítjük az esetleges kárt.

 

A  futár előre egyeztetett időpontban (időintervallumban) felveszi a küldeményt a feladó által megadott címen, illetve közli a várható átadás időpontját. 

A futár minden esetben előre elkészített útvonalterv szerint halad, címeket soron kívül venni nem tud.

Amennyiben a feladó, vagy a címzett a futár által megadott időpontban nem biztosítja a megrendeléskor megadott címen a küldemény átadását/átvételét, a futár megkísérli az átadást/átvételt az útvonalterv végén, külön díj/felár ellenében.

Amennyiben az átvétel ekkor is meghiúsul, a futárt semminemű felelősség nem terheli.

Az átadás meghiúsulása esetén a küldemény visszaszállításra kerül a HUNGAROFUTÁR magyarországi telephelyére/székhelyére, ahol azt tárolási díj ellenében öt napig tároljuk. A tárolás ideje alatt a küldemény átvehető a visszaszállítás díja (megegyezik a szállítás díjával), illetve a tárolás díja ( min. a szállítási díj 10%-a/nap) megfizetése ellenében.

A tárolási idő alatt lehetőség van a küldemény elszállításának megrendelésére külön díj ellenében.

Amennyiben a tárolási idő lejár, a HUNGAROFUTÁR a küldeményt felbontja, annak tartalmát értékesíti.

Az értékesítésből származó bevételből a szállítási-, tárolási-díjakat, az értékesítés költségét levonja, a fennmaradó összeget a feladónak elpostázza.

Fentiekből adódóan a Feladó kártérítési igénnyel nem élhet HUNGAROFUTÁR felé.

 

A Feladó, illetve a Címzett a küldemény átvételének/átadásának helyét külön díj felszámítása nélkül megváltoztathatja az átvétel/átadás esedékességét megelőző 24 órával. 

Amennyiben a Feladó/Címzett az átadás/átvétel helyét a tervezett átadás/átvétel időpontjától számított 24 órán belül megváltoztatja, külön díj kerül felszámításra, illetve a küldemény átvétele/átadása az adott napon és helyiségben utolsóként kerül átadásra.

Az új címet minden esetben sms-ben kell megadni a +36-20/999-54-99 telefonszámra, az átadó/átvevő nevének, címének és telefonszámának megadásával.

Az új átadó/átvevő tájékoztatása az átadási/átvételi feltételekről az eredeti feladó/címzett kötelessége és felelőssége.

Amennyiben ez elmarad és ebből többlet munkája adódik a futárnak, azt utólag az eredeti feladó/címzett kell megfizesse. (Pl.: küldemények lakásba történő felvitele, stb.)

 

Bármilyen jellegű káresemény bekövetkezése esetén kizárólag azt a kárt/értéket térítjük, amely kár a küldemény átvételekor a csomagoláson, illetve az átvételi elismervényen / szállítójegyzéken szerepel. Ennek hiányában a kártérítés maximális összege a szállítási díj mértékével megegyező összeg.

 

Nyomatékosan kérem, hogy a Futár munkáját indokolatlan telefonhívásokkal, sms-ekkel ne hátráltassák! Gépkocsi vezetés közben nem olvasok sms-t, főleg nem írok! Minden esetben előre megadom a várható érkezési időpontot, amely, mint az elnevezésében is szerepel, "várható időpont". A Futár érkezése ettől eltérő időpontban is várható, akár kortábban, mert valaki időközben lemondta aszállítást, akár későbben, mert a Futár akadályoztatva van munkájának végzésében, pl.: várni kell egy (vagy több) ügyfél érkezésére, ébredésére, stb.

 

 

 

 

 

Kategóriák

TOP termékek

Hírlevél

Látogató számláló

0
1
4
4
6
6
0